„Med tanke på din komfort idag, om naturen imorgon och efter årtionden, men på vår planet – efter flera århundraden…”

Genom att leva i harmoni med naturen och dess resurser, miljö och klimat kan vi leva mer kvalitativt, mer hållbart och harmoniskt.

Det är normalt att arkitekturen och dess traditioner, som är karakteristiska för varje region, har utvecklats hela tiden, med hänsyn till klimatet och tillgängliga byggmaterial. Dessutom har vi, ”Norrprefab”, förespråkare av hållbarhet, kvalitet och naturmiljö.

IMG_7705

Trä

Vi känner oss också ansvariga för vad vi gör idag på denna planet. Vad är en förnybar naturresurs? Det är också ett naturmaterial, därför är det är vänlig för hälsa. Dess behandling orsakar inte väsentlig skada för miljön eller för människors hälsa på grund av att används inga kemikalier. Trädramade hus ger också hög energieffektivitet, vilket innebär att spara andra resurser. Träet erbjuder ett brett användningsområde, inklusive möjligheten att bygga in nästan vilket som helst väder, på kort tid och med låga byggkostnader.

 

Erfarenhet och kunskap

Företaget ”Norrprefab” grundades 2016 i Lettland. Sedan dess har vi byggt mer än 50 bostadshus i Sverige. Vårt team har erfarna och utbildade specialister. Under dessa år har vi skapat partnerskap med en rad andra företag och yrkesverksamma, såsom värmesystem, köksinrednings och andra yrkesverksamma och företag som precis som vi kommer att ge garanti och enastående service.

Genom att välja exakt Norrprefab-huset får du den färdig byggda och byggfelförsäkringen, vilket innebär ekonomisk säkerhet under de kommande 10 åren.

IMG_7726

Anställda

Vårt professionella och skickliga team genomför utestående projekt.

Miljö

Vi vill hjälpa andra att leva i harmoni med miljön, vilket orsakar minst möjliga skador på den.

Hållbarhet

Vi bygger inte bara byggnader utan också känslor och miljö där vi ska känna oss hemma – i harmoni med oss själva, naturen, nutiden och framtiden.

Kvalitet

Vi köper kvalitetsvirke, använder säker och modern teknologi för att skapa en kvalitetsprodukt.

Lösningar

Vi försöker alltid erbjuda våra kunder det bästa, mest hållbara och i alla situationer de mest lämpliga lösningarna för deras speciella situation och behov.

5 våra arbetsprinciper

Vi producerar energisnåla och miljövänliga kvalitetshus i trä vilket är det mest miljövänliga byggmaterialet. Det är förnybart och självproducerande. Att ni själva får vara med att påverka färg, form och design tycker vi att ni är värda.

Det är inte bara våra hus som är miljövänliga och energisnåla utan våra Svenska samarbetspartners håller den högsta standarden när det gäller din komfort och bekvämlighet i ditt nya hus, som du själv varit med och designat.

Anförtror arkitekten rita ditt dröm hem!

Anförtror oss att bygga den!

Så här konstruktioner, väggar och golv tillverkas på vår produktionsanläggning. Tillverkningen omfattar yrkesverksamma som genom den finare nyansen är bekanta med sina jobb, teknik och högsta kvalitetskrav som ska uppnås vid varje steg.

Vill du veta mer om hur vi jobbar?